Financiering en lease

Financiering

Veel mensen geven er bij de aanschaf van een auto de voorkeur aan de aankoop (deels) te financieren.

U kunt bij Autobedrijf Van Vulpen ook de financiering voor uw auto regelen als u besluit bij ons een auto te kopen. Dat kan zowel een financiering voor een compleet nieuwe auto of voor een occasion zijn. 
Het komt namelijk best vaak voor dat de auto die u op het oog heeft eigenlijk net iets te duur is met het oog op uw beschikbare budget. Door een deel van het aankoopbedrag van de auto te financieren, is het wellicht ineens wel mogelijk om de auto van uw dromen binnenkort voor uw huis te hebben staan.

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van de auto te kopen, least u deze privé voor een langere periode. Zo kunt u in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid.

In de maandkosten zitten namelijk ook alle afschrijvingskosten zoals belasting en verzekering, maar u hoeft ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Dat is onze zorg.

Hoe werkt het?

Wanneer u een auto leaset is hij niet van u. U huurt de auto. Het is een soort abonnement waarvoor u een vast bedrag per maand betaalt. Dit bedrag is inclusief veel voorkomende kosten. Zoals verzekeringen en wegenbelasting. Maar ook onderhoud en de meeste reparaties. Alleen brandstof, verkeersboetes en de wasstraat betaald u zelf.

Meer weten? Klik hier voor de opties voor Private Lease. 

Occasionlease

Voor zakelijke occasion lease zetten wij een jonge, gebruikte leaseauto voor een tweede keer in. Een tweedehands auto dus. Ideaal wanneer u snel een betrouwbare auto nodig heeft. Occasions zijn namelijk direct beschikbaar. Bovendien zijn de leaseprijzen heel aantrekkelijk. Tegen een vast all-in maandbedrag least u een auto die er als nieuw uitziet en ook als nieuw rijdt.

Voordelen van een tweedehands auto leasen

De occasions staan vaak ruim op voorraad en startklaar. Hierdoor hoeft u niet te wachten tot de auto geleverd wordt vanuit de fabriek. Met een korte levertijd (vanaf twee weken) staat uw nieuwe auto al snel de stoep!

Bij occasion lease rijdt u in een auto waarvan de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn. De aanschafwaarde ligt daardoor een stuk lager dan de aanschafwaarde van een nieuwe auto. Hierdoor krijgt u te maken met een aanzienlijk lager maandtarief en houd je geld over voor jouw business.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons in Houten aan de Peppelkade. U bent van harte welkom. 

Financiering